Warning: mysqli::mysqli(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50545 Library:100148 in /home/bennebroek/domains/jacbennebroek.nl/public_html/php/functionsDatabase.php on line 4
Merken - Jac. Bennebroek - Den Haag

jac.bennbroek is gesloten op donderdag

 

Merken


Zins kort zijn wij uw dealer van SuperCleaners : De oplossing voor ieder vervuilingsprobleem.De Superreinigingsproducten zijn nieuw op de markt! De reinigingsproducten zijn ontwikkeld door een ervaren producent binnen de chemie. De SuperCleaners is een unieke lijn  in zijn soort, daar de producten van professionele kwaliteit zijn, maar toegepast mogen worden binnen de consumentenmarkt. Dit betekent: PRODUCTEN DIE ECHT WERKEN!  De Superlijn bestaat uit een tal probleemoplossers, waaronder: Super ontkalkers, Super ontvetters, Super reinigers en Super verwijderaars. Voor elk reinigingsprobleem biedt de superlijn een oplossing. De SuperCleaners bevat hoge concentraat reiningsmiddelen.Kom dus bij ons in de winkel en laat u informeren over de producten van SuperCleaners.

Hieronder treft u de merken aan die wij in ons assortiment voeren zoals Einhell, Duracell, Gardena, Bison, Deltafix, Super-Fix® GP, Lips, Nemef, Victorinox, Brabntia, WolfGarden, Osram, Philips, KWB, Stanley enz.

 

Copyright © 2021 Jac. Bennebroek. All Rights Reserved.